Free Bets offers available across all uk gambling sites - Bookies Free Bets from www.bets.zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best free bets.

Sala za mali fudbal

REZERVACIJE NA 063/771-8547

Sportski centar Vatrogas Komerc se nalazi u ul Georgija Jakšića 1, Loznica. U sklopu sportskog centra "Vatrogas Komerc nalazi se  sala za mali fudbal i kafić.

Sportski centar Vatrogas Komerc je idealno mesto za zabavu i druženje. Sala za mali fudbal pruža fantastične uslove za rekreativno bavljenje fudbalom!

Sala poseduje visoko kvalitetnu travnatu podlogu i moderno opremljene svlačionice i kupatila.. Često se organizuju turniri kao sto je MINI MAXI liga za decu,kao I takmičenja za odrasle. U sklopu sportskog centra, nalazi se klimatizovan caffe club iz koga se pruža odličan pogled na čitav teren.

U prijatnom ambijentu kluba možete se osvežiti dok čekate svoje suigrače ili posmatrate događaje na terenu. Roditeljima ili pratiocima mališana koji treniraju pruža se mogućnost praćenja treninga u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

Raspolažemo salom za mali fudbal sa potpuno novom veštačkom travom i prijatnim ambijentom.

Grejanje sale vrši se kaloriferima.

Moderne svlačionice

Kupatila sa tuš kabinama i podnim grejanjem

Kafe bar sa pogledom na teren

Škola fudbala za mladje kategorije